Unika och attraktiva produkter i stål

Som kund hos Sösdala Design ska du ställa mycket höga krav. Både på våra produkter i stål, som på vårt sätt att möta våra kunders krav. För oss är ingen kund den andra lik. Så tveka inte att kontakta oss för råd, inspiration eller frågor.

Hos oss styr du själv vilka funktioner du vill ha och hur många enheter du vill addera. Välkommen att på ett enkelt sätt ta fram en funktionell, hållbar och inspirerande inne- och utemiljöer. 

 

 
PierreSindre.jpg

Möbeldesigner Pierre Sindre är ansvarig för våra kollektioner och han lång erfarenhet och brinner för att arbeta med materialet stål. Läs mer om våra formgivare.

Svets.jpg

Vi finns i Sösdala och producerar våra produkter med korta ledtider. Personalen har lång erfarenhet av att jobba med stål.

 
 
2_Royal.png

Vår nya kollektion Quadrat. Den nya kollektionen Quadrat introducerades under vintern 2018. Quadrat kombinerar det mjuka runda formspråket med det lite rakare linjerna.
 

Bild moduler OF.jpg

Ta del av hur vi byggt upp våra kollektioner i moduler. Det gör det enkelt att planera för din egen skräddarsydda miljö.